2.6.2012

Lomalla viimenkin

OMG. Peruskoulu ohi. Apua. Oikeesti. Yhdeksän vuotta meni niin nopeasti. :0. Tästä se biletys sitten alkaa, ihanat kaksi kuukautta lomaa. Nyt on porattu kunnolla, mutta oli se toisaalta kauheeta jättää toi koulu ja ihanat ihmiset taakse. Onneksi lukiossa näkee edes osan niistä :) Oho, Vinskin blogi ja selitän tässä jotain omaa, no nyt vähän vinskimäisempää tekstiä.



Tai ei vielä vinskitekstiä. Vaan saulitekstiä. Kyllä, mietit varmaan mikä Sauli?? No minäpä kerron. Kyse ei ole siis meidän presidentistämme vaan uudesta perheenjäsenestä, hamsterista Saulista. Simo syrkki menehtyi viikko sitten ja Sauli on sen seuraaja. Tällä hetkellä meillä on myös talvikko Sulo, joka on jo 2 vuotta ja kaksi kuukautta vanha. Sauli kotiutui pari päivää sitten ja on vielä toki ujo mutta varmasti rohkutta tulee iän myötä lisää. Kuvia ei vielä paljoa saukkiksesta ole, paitsi nämä tässä.



Sitten vielä Vinskistä. Hyvää kuuluu ja kesästä ja ihanasta säästä nautitaan. Paitsi tällä viikolla, kun on ollut sateista ja kylmää :s. Mutta kyllä tämä vielä kesäksi muuttuu. Huomenna olisi mätsäri ihan lähellä, mutta sää on mitä on niin katotaan nyt menemmekö. Ei olla mitään ihmeellistä puuhailtu, pari viikkoa sitten menimme 15 kilsan kävelylenkin norwichnelikon kanssa metsään. Mikäs siinä kävellessä kun aurinko paistaa ja seura on hyvää.

 

1 kommentti :

  1. http://hurttateam.blogspot.fi/2012/06/liebster-blog.html Tsekkaa, sain taas jonku tollasen :p

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ! :)