18.5.2012

On niin helppo olla onnellinen

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi.
Haasteen antoi Anna :>  Haaste menee Jennylle ja kaikille niille, jotka eivät ole vielä tehnyt tätä. Noniin tästä se alkaa

1.Lomat
Se tunne kun ei ole kiire mihinkään, ei mitään aikataulua eikä stressiä kokeista.

2.Lämpö

Ihanaa vain maata viltillä ja ottaa aurinkoa. En tajua niitä keiden mielestä talvi olisi jotenkin parempi vuoden aika kuin kesä? Talvella on niin kylmä!

3.Shoppailu
Aah voi sitä ihanaa tunnetta kun alennusyynnit alkavat ja pääsee törsääään rahat vaatteisiin, koruihin ja kaikkeen mahdolliseen ei aina niin hyödylliseen. :D

4.Tottelevainen Vinski
Joo siis ei ole todellakaan mikään itsestäänselvyys, että kun tuo hurtta joskus pääsee karkaaaan, että se tulisi heti kun vähän huutaa että tänne ! Mutta silloin harvoin kun se tulee ensimmäisellä huudolla niin se on mahtava tunne.

5.Jääkiekko
Kyllä, seuraan jääkiekkoa! Varsinkin nyt kun on nää mm-kisat menossa ja Suomi on näinkin pitkällä. Joka kerta kun leijonat saa sen kiekon maaliin, niin tulee vaan niin hyvä fiilis.

6.Musiikki
On se jännä miten musiikki vaikuttaa mielentilaan. Jos oikein ärsyttää, kuuntele musiikkia !

7.Ihmiset
Kaverit, perhe, sukulaiset ja tutut - ilman näitä ihmisiä ei vaan olis helmee :)

8.Ruoka
Ohan se välillä kiva syödä maha täyteen jossain hyvässä ja eri paikassa kuin kotona. Ja hyvä paikka ei tarkoita jotain kallista ja kuuluisaa ravintolaa vaan ihan vain Subwayta tai kotikylän pizzeriaa. En tarkoita, etteikö kotiruoka olisi hyvää! :D

9.Matkustaminen
Uusia paikkoja, ihmisiä ja kokemuksia.

10.Pienet asiat
Kun ehtii juuri ja juuri bussiin, kun jokin esine on hukassa ja se löytyy. Voi näitä arjen pieniä iloja, joita useat pitävät itsestäänselvyyksinä, mutta eivät ne ole. 


1 kommentti :

Kiitos viestistäsi ! :)