16.6.2013

Saan kiitttää jotain muuta kuin tuuria



Tänään käväistiin Pirkanmaan Samojedistien järkkäämässä mätsärissä. Paikkana toimi Lentävänniemen kenttä, joka oli hiekkapohjainen ja aidattu. Vieressä oli pieni metsäkaistale lenkkipolkujen kera, jossa pystyi  hyvin taukoilemaan koiran kanssa. Sää oli aikas lämmin, ainakin koirien osalta ja sen huomasi Vinskinkin mielenkiinnosta. 

Ilmoittautuminen alkoi klo 11 ja saavuttiin paikalle vähän ennen kahtatoista. Hyvin ehdittiin ilmoittautua isoihin aikuisiin sekä leiriytyä aidan viereen. Kehät käynnistyi klo 12 samojedien omalla kehällä. Vähän ennen yhtä kun samojedikehä loppui, alkoivat muut kehät. Isoja oli vähän alle 20 ja mentiin numerolla 13 kehään. Vastassamme oli musta briard, joka meni kyllä tosi hyvin! Mutta ei meidänkään menemisessä  mitään moitittavaa ollut ja saimmekin punaisen nauhan! Kaikki osallistujat saivat nauhan mukana myös kolme purutikkua, tosi kiva idea tämmönen ! :-)

Punaisten kehä alkoi pienen odottelun jälkeen ja sinne sitten menimme vähän jo väsähtäneen ja makkaranpalasiin kyllästyneen Vinskin kanssa. Mutta hei V yllätti ja jaksoi ravata ja seisoa tosi nätisti! Koirakkoja alettiin kätellä pois ja sivusilmällä huomasin, että kehässä olikin enää meidän lisäksi kolme koiraa. Lopuille ruvettiin jakamaan sijoituksia ja meille sitten viimeisenä -> PUN1 ! Ai että, ilonen ja ylpeä saa nyt olla! Taas tuli todistettua, että kyllä nämä "mettäkoiratkin" mätsäreissä pärjäävät :-) . Lopuksi oli vielä BIS-kehä, jossa olivat kaikki punaisten ja sinisten ykköset. Ei siellä enää sijoituttu, mutta ei harmita yhtään! Palkinnoksi saimme ruusukkeen lisäksi nameja, matkavesikupin sekä pehmolelun Vinskille. Sinisestä apinasta tuli heti Veen suosikki, toivottavasti ei sitä heti revi palasiksi :D Alla oleva seisotuskuva (c) Jne Valokuvaus

2 kommenttia :

Kiitos viestistäsi ! :)