6.12.2012

Miks hidastaa, ei oo hyydytty ennenkään


Tänään oli se kauan odotettu Valkeakosken ryhmänäyttely. Näyttely pidettiin siis maneesissa, jossa oli ihan ulkolämpötila. Mutta ei pieni pakkanen haitannut jos vaan oli kunnon kerrospukeutuminen. Luulin, että maneesi olisi suht iso ja valoisa, mutta tuo oli kaikkea muuta kuin sitä. Pohja oli jotain epämääräistä hiekan ja hevosenpas**n sekoitusta, niin joo mikäs sielä juostessa ja voitte varmaan arvatakin oliko koiratkin vähän likaisia.

Meitä vastassa oli narttu, nimeltä Nana. Mentiin ekana kehään ja saatiin erinomainen ja serti! Sitten se narttu, ylläri sekin erinomainen. En dissaa sitä tuomaria, mutta tuntui kun olin siinä kehän laidalla yli tunnin niin melkein kaikki koirat saivat ERIn :D. Lopuksi vielä rop-kehään ja Vinski oli sitten VSP :)

Ei voi olla oikeastaan enempää tyytyväinen, sertiä lähdettiin hakemaan ja se sieltä tuli. Enää siis hirvitulokset niin sitä ollaan oikeen muotovalioita! Tuli ihan helpotuksena ettei tarvinnut jäädä sinne odottelemaan varpaat jäässä ryhmäkehiä. Nyt sitten vain TV auki ja katselemaan itsenäisyyspäivän vastaanottoa :) Arvostelu löytyy kuvien alapuolelta.



Tuomari: Jukka Kuusisto
AVO-ERI AVK1 SA PU1 VSP SERT
Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, kauniit korvat, vahva selkä. Hyvä häntä, hyvät raajat ja liikkeet. Miellyttävä luonne.

5 kommenttia :

  1. Onnea sertistä!:) Oon tainnut joskus vuosia sitten olla samaisella maneesilla Killen kans näyttelyissä. Silloin pystykorvilla oli onneksi kehä ulkona ja ajokoirat oli sisällä.:D Hieno muuten tää uusi ulkoasu.:)

    VastaaPoista
  2. Onnea sertistä! :) Vinski on niin hieno :) On vaan kyllä aika turkasen lyhyt ja yksinkertainen arvostelu :D

    VastaaPoista
  3. Onnea :) Kaunis tää uus ulkoasu ^^

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ! :)