3.12.2012

Rakas joulupukki

Ollaan oltu superkilttejä, kaikki kolme! Mitä ny jotain pientä jokanen vähä tehny mitä ei ois pitäny.. ;)

Vinskin lahjalista: 


Tuosta olen haaveillut jo jonkin aikaa! 300cm x 2cm nahkainen värillä ei väliä, ois se vaan ihan eri kuin se perus 180cm. Täydellinen kouluttamiseen kun ei mitään flexiäkään viitsisi käyttää..




Nameja! Vähän vaihtelua niille perinteisille froliceille. Noita tarvitsee aina ja joka paikassa. Vinskille kun yrittää normiruokaa tunkea palkinnoksi niin ei kelpaa.





Luita, myös noita jouluisia olisi kiva saada :3. Vaikka meillä onkin pakastin täynnä hirven luita ja vaikka mitä herkkuja niin noita kaupan herkkuluita olisi myös kiva syödä t. Vinski


                                                     




Patukka! Käytetään siis koiralle palkitsemiseen, repimis- ja miksei heittolelunakin. Joo herää varmaan kysymys miksei ihan perus narulelu kelpaa. No, nahkainen patukka olisi kestävämpi ja öö no se vaan on parempi.





Leluja ei ole koskaan liikaa, eihän? Vee rakastaa kaikenlaisia leluja, mutta ehkä ykkösenä ovat kuitenkin vetolelut. Edelliset ovat osa hukkuneet ja osa on jo niin käytetty puhki, että uusia pitäisi saada.



Oma lahjalista


Kyllä näit oikein, järkkäri! Haluan kehittyä kuvaajana ja muutenkin saada parempia kuvia ja se ei onnistu jos ei saa vähän parempia vehkeitä, sori vaan porukat. Toivottavasti en kuulosta miltään kiittämättmältä penikalta, olen tottakai kiitollinen tästä nykysestäkin kamerasta :>







Rahaa, rahaa ja rahaa, että voi sitten ostaa esim. tuon kameran. Ja vaatteita mahtuu aina kaappiin lisää.



Saulin lahjalista

Simon aikaan meillä oli vielä tuollainen, mutta oli niin ahkerassa käytössä, että piti heittää pois. Tuosta on muuhunkin kuin vain läpikulkuun sillä siitä saa revittyä ihan täydellistä pesäainesta.




Kaikenlaisia herkkuja, erityisesti jotain pitkäkestoisempia, kun herkkutikkukin menee ihan helposti päivässä niin jotain muuta:D. Toki myös kuvassa olevia jugurttinappeja, joita meidän iskäkin söi joskus vahingossa ja oli kuulemma hyvää.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ! :)