3.7.2014

Vastauksia - osa 1

Minkä ikäisenä aloitit koiraharrastuksen kunnolla?
"Kunnolla" voidaan määritettlä aikas monella tavalla, mutta sanotaan silloin kun V oli noin vuoden vanha. Murkkuikä ohi ja parit näyttelyt takana, kiinnostus kouluttamiseen kasvoi todella.

Oletko käynyt koirakursseja?
Pari agilityn alkeiskurssia, ensimmäinen muutama vuosi sitten kaverin norwichilla ja nyt toinen Ketkulla. 

Mitä kaikkea harrastat koirien kanssa?
Veen kanssa tokoilua, näyttelyitä ja satunnaista jäljestämistä ja mätsäröintiä. Koon kanssa agilitya ja tokoa :-)

Mitä ruokaa syötät koirille?
HHC:tä ja Jahti&Vahtia.

Kuinka usein leikkaat koirien kynsiä?
Silloin kun ne ovat pitkät? :-D Tarhan pohja on täynnä kiviä, joten kynnet kuluvat suht hyvin ja niitä ei tarvitse niin usein leikkailla.

Millainen on sinusta hyvä blogi? 
Tästä aiheesta oon ajatellut tehdä joskus jopa postauksen, niin hyvä aihe. Hyvän blogin sisältö on laadukasta, ulkoasu ja postaukset on tehty huolella. Henkilökohtaisesti tykkään isoista ja hyvälaatuisista kuvista. En itse kirjoita kovin pitkiä tekstejä, sillä ei oikeastaan ole niin väliä kuinka paljon kirjoittaa, vaan sillä mitä kirjoittaa. Paras ulkoasu on simppeli ja siinä on selkeä värimaailma.

Lempikoirarotusi? 
Porokoirasta pidän, en sitä muuten olisi valkannutkaan omaksi koiraksi. Mutta toisaalta bordercollie on ollut unelmana lapsesta asti ja on se vieläkin yksi lemppariroduista.

Meikkaatko, jos niin mitä meikkejä käytät? 
Riippuen täysin mihin ollaan menossa, kouluun tottakai ja muutenkin "ihmisten ilmoille". Koirajuttuihin en juuri ollenkaan ellei kyseessä ole näyttely. 

Tuletko hyvin juttuun vieraiden ihmisten kanssa?
Kyllä mielestäni :-)

Miksi ja milloin aloitit bloggaamisen?
Vinskin blogin aloitin kaverin rohkaisemana ja kiinnostus bloggaamiseen kasvoi koko ajan. Välillä on kiva katsella vanhoja postauksia ja huomata kehitystä niin koirassa kuin myös omissa valokuvissa. Aloitin koirablogin heinäkuussa 2011, pian onkin tasan kolme vuotta täynnä!

Haluaisitko kolmannen koiran(perustele miksi haluisit tai et haluaisi) ?
Tällä hetkellä en. Lukio loppuu ensi keväänä ja sen jälkeen suuntana on luultavasti yliopisto jossain päin Suomea. Se voi tarkoittaa muuttamista ja tarkoitus olisi ottaa Ketku mukaan. Yksikin koira saattaisi olla liikaa pienessä opiskeljiakämpässä, saati sitten kaksi. Myöskään ei aika riittäisi kahdelle. 

Monta hamsteria sulla on (kerro jokaisen ikä, nimi ja luonteesta vähän)? 
Mötkö on viides hamsterini. Ensimmäinen oli talvikko Torsti, tosi vikkelä ja oppivainen jyrsimö. Torstin kuoltua tuli Sulo, vähän sellainen Torsti2. Pian Sulon hakemisen jälkeen tuli syrkki Simo, rauhaa rakastava herranen. Kun Sulosta ja Simosta aika jätti, syyrialainen Sauli muutti meille. Saukkiksen jälkeen oli pieni hamsteriton ajanjakso, kunnes Mötkö haettiin.

Kun käyt lukiota koetko sen haastavaksi?
En sanoisi haastava, mutta kyllä se aikaa vie. Itse meinaan kirjoittaa kuusi (ehkä seitsemän) ainetta, joten kursseja on ihan mukavasti.

Mikä on haaveammattisi?
Se on vähän vaihdellut viime aikoina, olin pitkään lääkiksen kannalla ja mietin terveyskeskuslääkärin ammattia. Enää en ole niin varma,  myös ravitsemusterapeutti voisi olla kiva. Mutta onneksi on vielä aikaa miettiä :-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ! :)