27.12.2013

Muistan kirkkauden



Moikkeli! Ketkuli senkun kasvaa ja hampaat lähtevät. Mutta uusiakin on toki kasvanut :-D Pentupiirissä käytiin viime lauantaina ja menikin paljon paremmin kuin ekalla kerralla. K oli rennompi ja varmempi, se meni enemmän nuuskimaan muita ja leikkimään. Sille on tullut huonoksi tavaksi näykkiä toisia kuonosta, ihan leikillään vain -monet vain luulevat että se on vihainen pureva koira.

Hetken oli lumetkin maassa ja oli niin ihanan valkoista ja kamerakin sai ulkoilutusta. Mutta ennen joulua kaikki suli pois ja nyt on taas niin pimeetä ja syksyistä, voiko tosiaan olla joulukuu?



Vinskuli tuntuu niin vanhalta ja viisaalta tuon Ketkulin rinnalla, tai onhan se! V yrittää olla niin kilttinä ettei Ketku vie kaikkea huomiota. Vinski yllätti kun se pääsi jotenkin pannasta karkuun mutta pienten huutelujen jälkeen tuli takaisin ja antoi ottaa kiinni! En muista koska viimeksi olisi näin helposti saatu V takaisin karkumatkalta! Yleensä juoksen tuolla tiellä ja toisten pihoilla naama kuin norsulla huutelemassa ja kyselemässä onkos Veetä näkynyt ja jotenkin sen saa aina pitkien ponnistelujen jälkeen nakilla houkuteltua.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ! :)