Sulo

toinen on aina toinen

♥7.3.2010
✝ 2.10.2012
»uros
»Venäjänkääpiöhamsteri Talvikko
»safiiri
»Petsie




Alkua ja agilityrataa
Torstin kuoleman jälkeen tuntui jotenkin ihan selvältä, että seuraavakin hamsteri hankitaan. Ja niin hankittiinkin, Sulo haettiin eläinkaupasta huhtikuussa 2010. 

Tuntui oudolta ja turhaantuneelta kun vipeltäjä ei mennytkään monimutkaisia ratoja tai pujotellut keppejä. Kaikki se kouluttaminen alkoi alusta. Alussa harjoituksia olikin paljon mutta aivan sitä samaa innostusta ei ollut mitä Torstin kohdalla. Opit menivät kuitenkin perille ja Sulostakin oli tulossa oikein etevä agilityhamsteri. Opetin sille myös jotain temppuja kuten Torstille, mutta en läheskään niin paljon. Sulo oli myös todella nopea ja sitä pystyi  ohjailemaan mutta kyllä se Torsti vaan oli paras. 

Julkisuutta
Torstin kuoltua minuun otettiin yhteyttä Mun oma lemmikki -ohjelmasta, johon olin meidät ilmonut paria kuukautta aikaisemmin. Ei ollut enää Torstia, vaan olikin Sulo, joka ei vielä osannut niin hyvin että sen menoa kehtaisi TV:ssä näyttää. Parin kuukauden päästä kuvaajat sitten saapuivat meille ja näytettiin kameralle vähän hamsteriagilitya.

Kaikki kuolee aikanaan
Sulon täytettyä kaksi aloin jo miettimään sitä päivää kun Sulo ei enää eläkkään. Viikkoja ja kuukausia kuitenkin kului ja Sulo se vain porskutti eteenpäin. Agilityjuttuja oli enää harvakseltaan, se sai viettää rauhassa eläkepäiviään. 2.10.2012 eli Sulon ollessa 2 vuotta ja 6 kuukautta, sen dunassa oli hiljaista. Nostin sen mökin kantta ja sieltä löytyi eloton Sulo.



Sulon kaikki videot löytyvät Petsiestä, osa Youtubesta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ! :)