Simo

hellyyttävä herranen

♥14.1.2010
✝ 22.5.2012
»uros
»Syyrialainen hamsteri
»normaali
»Petsie
Alkua ja agilitykokeiluja
Suloa hakiessamme eläinkaupasta, viereisessä terraariossa meitä tuijotti 4 kuukauden vanha syyrialaishamsteri. Se näytti niin surkealta, kukaan ei ollut huolinut niin ihanan näköistä otusta. Sulo lähti mukaamme mutta seuraavana päivänä haimme tämän tuijottajan, jonka nimesimme Simoksi. 

Simo oli varmaankin elänyt melko pitkään yksin ja ilman ihmisten käsittelyä terraariossa ja se näkyikin sen ujossa ja arassa luonteessa. Se sai ensin tottua rauhassa käsittelyyn ja siitä tulikin oikea sylisimppu. Se oli ensimmäinen syrkkini ja näin ollen ei ollut aavistustakaan miten se tulisi agilitya oppimaan. No, aika kehnosti. Simo oppi pujottelemaan ja menemään todella simppeleitä radanpätkiä. Meno oli aikas verkkaista ja aikamoista lyllertämistä. Simoa ei nyt oltu tarkoitettu agility-Simoksi, joten en vaatinut siltä enempää kuin satunnaisia agilityharjoituksia. Se sai jatkaa sylissä oloa ja hyvän ruuan syömistä. 

Simo kävi elokuussa 2010 hamsterinäyttelyssä ja tulokseksi se sai lemmikkiluokasta erittäin hyvä+. Seuraavan vuonna kävimme toisessa näyttelyssä ja Simo oli erinomainen-  sekä tuomarin suosikki! :-) Muistan vieläkin sen ihanan lauseen Simon arvostelussa, "hellyyttävä herranen". Kyllä, sitä se nimenomaan oli!

Älä lähde
Simo alkoi olemaan jo hamstereiden eläkeiässä mutta oli kuitenkin pirteä ja liikkui. Eräänä päivänä Simo  kuitenkin löytyi mökkinsä edestä kuolleena, oli varmaankin saanut sydänkohtauksen. Onneksi sen ei tarvinnut kärsiä, vaan kuoli ns. saappaat jalassa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ! :)