24.3.2015

Mitä tapahtuu



Yo-kisailut ovat nyt takanapäin, viimeinkin! Viime aikoina, vai pitäisikö sanoa kuukausina meitsillä on ollut kiire. Tunne, ettei vain kerkiä. Stressiä on riittänyt, mutta nyt alkaa hellittää. Voi kun voisinkin valaista täällä vähän enemmän, mutta ei, tämähän on haukkujen blogi! Vähän hävettää tämä blogin viime aikainen sisältö, ei mitään kunnollista, pikaisia kuvapäivityksiä ja arvontoja. Mutta. Tästä ns. hiljaiselosta varoittelin jo viime joulukuussa. Uskaltaisin ehkä sanoa, että nyt se on ohitse.

Meidän talvi oli pitkälti lenksuilua ja chillailua. Käytiin muutama kerta jäällä ja koirat pääsivät vetämään pari kertaa. Lisäksi satunnaisia keikkoja koirapuistoon. Sain alkuvuodesta ajokortin ja oman kärryn alle, joten ollaan päästy kulkemaan paremmin :-). Ja päästään varmasti jatkossakin. Ei enää ikinä bussiseikkauluja mätsäreihin. 

Agilityssa käydään Ketkun kanssa edelleen kerran viikossa. Nykyään mennään jo vähän pidempiä pätkiä radalla ja kepeissä ei ole kuin pari kolme verkkoa enää! Kehittymistä siis havaittavussa. Tokojuttuja tehdään silloin tällöin ihan omaksi iloksi molempien kanssa. Lisäksi Vinski on ollut välillä mukanani juoksulenkeillä. Ketkunkin kanssa olisi tarkoitus jatkaa juoksulenksuilua, mitä aloiteltiin viime kesänä.

Minun täytyy myös kertoa suru-uutisesta. Mötkö jouduttiin lopettamaan toissapäivänä sillä kunto oli niin huono. Ikää jyrsimöllä oli vuosi ja kahdeksan kuukautta. Mötkö oli viides ja tällä tietoa viimeinen hamsterini. Hamsut ovat aivan ihania, mutta luopuminen tulee aina aivan liian aikaisin.

Alla olevat koirapuistokuvaset ovat parin viikon takaa, miittailtiin pitkästä aikaa Jennyä ja Tuikkua :-) Paikkana toimi vanha tuttu Lielahden koirapuisto ja parin muuttujan vuoksi käytiin myös meille ihan tuntemattomassa Tesoman puistossa. Tesoma oli kiva pleissi, pienille ja isoille oli omat puolensa. Puistoon oli jätetty myös jonkin verran metsäplänttiä, mikä oli plussaa. Ps. Älkää pelästykö Ketkun ulkonäköä, pohjavilla alkaa lähtemään, joten eläin on vähän syödyn näköinen :-D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ! :)