2.12.2014

Tuotetestaus



Blogin ensimmäinen tuotetestaus-postaus! Saimme yhteystyökumppaniltamme TopCanisilta testattavaksi pari tuotetta, Active-valjaan sekä Track koulutus- ja jälkiliinan. Kuvat ovat otettu jo syyskuussa, oma aikataulu on ollut sen verta kiireinen pidemmän aikaa ettei kertakaikkiaan ole ehtinnyt tätä postausta tekemään, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä? ;-) Katsotaan, miten testissä kävi!



Active-valjas
Perustiedot. Nimensämukaisesti aktiiviselle koiralle suunniteltu valjas, joka soveltuu myös jäljestykseen valjaan alaosaan kiinnitetyn renkaan avulla. Materiaali on todella kevyttä, pehmusteet takaavat mukavuuden ja valjaat eivät pääse hiertämään.

Track koulutus- ja jälkiliina
Perustiedot. Kestävästä materiaalista valmistettu liina, neljä eri pituutta:  1m, 3m, 6m ja 10m. Soveltuu niin jälkiliinaksi kuin koulutukseen.


Valjaat jostain systä vinossa, anteeksi!

Käyttökokemukset
Valjaat ja 6 metrin liina ovat olleet Vinskin käytössä reilut pari kuukautta. Syys- ja lokakuussa teimme silloin tällöin verijälkeä, joka mentiin läpi uudet vermeet päällä. Liina kiinnitettiin tällöin valjaiden alaosassa sijaitsevaan renkaaseen. Näin se on vähiten tiellä; se ei sotkeennu koiran jalkoihin eikä myöskään jää kiinni mihinkään. Valjaat ja liina olivat myös metsästsyreissuilla mukana mahdollista jäljestämistä varten.

Niin kuin monelle on varmaan käynyt selväksi, Vinskiä ei voi pitää auki joten kouluttelut täytyy tapahtua pitkässä liinassa. Kuuden metrin liina oli meille ainakin todella passeli pituus, Sen sai vielä hyvin käteenkin taiteltua esim. seuraamispätkissä, välillä taas liina laahasi maassa. Vinskiä liina ei haitannut, mutta pienemmälle koiralle se voisi olla liian raskas ja näin tuntua epämukavalta laahatessaan.

Yleisesti ottaen todella hyvin suunnitelut ja kestävät tuotteet. Valjaat ovat yhdellä kiinnityksellä kiinni, ne ovat helppo laittaa ja riisua. Liina tuntui mukavalta kädessä, siitä sai varman otteen eikä se luistanut koiran vetäessä. Valjaita ja liinaa voi soveltaa moneen eri lajiin ja toki myös lenkille. V nauttii metsälenkeistä ja liina antaa enemmän liikkumatilaa normihihnaan verrattuna.

2 kommenttia :

  1. Meillä on kans ollu tuo liina jäljestyksessä ja itse oon kokenut sen kanssa todella hyväksi! :)

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka hyviltä nuo tuotteet näyttävät :-) ja mielenkiintoista luettavaa! Pitää varmaan tuolle pennulle kanssa ostaa jälkiliina, kun kasvaa ja pääsemme lajin saloihin...:-)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ! :)