15.10.2014

Kiitos, anteeks mutta ei näkemiin



Siinä kuvia kuukauden takaa. En haluaisi taas aloittaa tekstiä sillä kuinka pahoittelen blogin hiljaisuutta, mutta koen olevani sen velkaa perusteluineen. Lukion viimeinen vuosi on rento jos menee sieltä mistä aita on matalin. Itse en ole mennyt, koeviikko sekä ensimmäiseen yo-kokeeseen valmistautuminen vaati enemmän aikaa mitä osasi kuvitella ja stressiä oli todella paljon. Kiire ja stressi oli pitkän aikaa päivän sana ja se heijastui kaikkeen tekemiseen. Koulujuttujen lisäksi oma elämäntilanne on siinä mielessä muuttunut, että koirille on vähemmän aikaa syystä x. En aio sitä enempää täällä avata, se on vain fakta, Kaikki asiat eivät aina mene siten kuten on suunnitellut, joskus ne menevät vielä paremmin.  Kaikkea ei vain voi kerkiä vaikka kuinka haluaisi. Blogille ei ole yksinkertaisesti ollut aikaa, se saattaa kuulostaa oudolta miten muka ei voi ehtiä avata konetta ja kirjoittaa postaus. Koulurintamalla alkaa onneksi helpottaa, toivon että se näkyy myös täällä blogin puolella.

Se niistä miksi blogia ei ole päivitetty-syistä. Olen äärimmäisen otettu siitä, että vaikka blogi on ollut viime aikoina todella epäaktiivinen ja on ollut useampi tällainen kuukauden hiljaisuus, lukijat ovat säilyneet suht samoissa lukemissa. Lukijamäärästä voisin sellaisen vielä sanoa, että Harrastushaukut on Suomen lukijamäärältään suurimpia koirablogeja ja siitä olen iloinen! En sitä välillä ihan uskoisi tällä postausaktiivisuudella... (: Blogilla on muuten suht uusi yhteistyökumppani, josta en ole aikaisemmin maininnut, nimittäin TopCanis! Luvassa tuotetestauksia sekä luultavasti jossain kohtaa taas arvonta.

Mitä me ollaan tehty, mitä meille kuuluu? Oikein hyvää kiitos. Aloitetaan Ketkulista. Ruskealla haukulla menee oikein. Agilityn kesäkausi vaihtui talvikauteen pari viikkoa sitten. Kesäkauden lopussa meillä oli molemmilla vähän motivaatio-ongelmia, mutta nyt ollaan päästy taas vauhtiin! Meidän agilityreenaukset on niin sanotusti "turvattu" huhtikuun loppuun saaakka :-) Reenit ovat edelleen kerran viikossa, mutta TAMSK:in hallissa. Kaksissa hallireeneissä ollaan käyty ja reenipaikkana halli tuntuu sopivan meille paremmin kuin ulkokenttä kesäkaudella. Ketkulla on hyvä draivi päällä, intoa riittää ja se aidosti tykkää tehdä. Omakin motivaatio kasvaa kun näkee kuinka koira nauttii tekemisestä ja kehittyy. Viime aikoina ollaan reenattu namikupilla keppejä verkoilla sekä puomia. 

Mitä kuuluu Vinskulle? Meidän kesän ja syksyn mätsärisuunnitelmat suoraan sanottuna kusi. Harmittaa Vinskin puolesta. Tässä tilanteessa ei oikein voi sanoa, että ajatus olisi tärkein.. :-D Mutta V on päässyt jäljestämään jonkin verran ja se on sille paljon miellekkäämpää kuin mätsäreissä käynti :-) Tällä hetkellä Vinski käy ahkeraan hirvimetsällä, sillä jahti on alkanut! Tämä on Veen parasta aikaa, se pääsee toteuttamaan metsästsykoiran viettiään ja ainakaan liikunnasta ei ole puutetta. Kunhan syksy vaihtuu talveksi, luvassa on varmasti taas vetoleikkejä.

Kysymyksiä saa edelleen heitellä, vastauspostauksia jo kysyttyihin on tulossa ajallaan (: Kaikenlainen palaute on aina tervetullutta, miten blogia voisi kehittää, mikä on huonoa, mikä on hyvää ja onko jotain tiettyä postaustoivetta? 

2 kommenttia :

  1. Todella kivan oloinen blogi sulla :)

    Blogissani on upean BPface meikkipaljetin arvonta.Toivottavasti osallistut <3
    http://kaika85.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ! :)