12.4.2014



Agilitykarsinnat takanapäin! Voisin lyhyesti todeta, että päivän karsintojen saldo meidän osalta on seuraava: pissiminen putkeen ja Ketkun kiinnostus 0/5.Toisin sanoen ei mennyt meidän karsinnat ihan loistavasti. Mutta vähän laajempaa spekulaatiota alla:

Karsinnat alkoivat jo aamulla ja Tamskin koiratalli oli varattu sitä varten koko päiväksi, koiria oli siis paljon! Osallistujat oli jaettu viiden koirakon ryhmiin, joille oli varattu yhteensä puoli tuntia aikaa hallissa. Aluksi oli lyhyt paikallaolo siten, että koirakot olivat tosi etäällä toisistaan ja koirat hihnoissa. Se meni meidän osalta yllättävän hyvin, Ketkuli pysyi kiltisti sen huiman muutaman sekunnin mitä piti :-) Sitten olikin vuorossa yksilöjutut hallin toisessa puolikkaassa, meidän piti vähäsen odotella kun oltiin vikoina vuorossa. Odotellessa Ketkulla oli ihan ok vire päällä, se leikki innokkaasti narulelulla ja otti katsekontaktia. Mutta sitten kun olikin meidän vuoro mennä yksilötarkasteluun, kiinnostsus leluihin ja herkkuihin lopahti täysin. Aluksi koiran kanssa piti vain leikkiä ja Koota kiinnosti vielä jonkun verran kädessäni heiluva narulelu. Sitten oli vielä luoksetulo sekä pöydän, putken ja hypyn kokeilu. Nämä menivätkin sitten sillä 0/5 kiinnostuksella. Ketkuli meni vain nokka maassa ja mikään lelu tai namipala kiinnostanut. Putkeen K sentään uskaltautui menemään kun houkuttelin sitä toisesta päästä :-) Juuri tullessaan putkesta ulos, päätti se lirauttaa siihen. Tähän vaikutti varmasti se, että meitä ennen ollut koira oli pissinyt samaiseen kohtaan, joten K näki velvollisuudekseen tehdä samoin.

Viikon päästä saamme tietää, huolitaanko meidät kurssille vai ei :-D Elämä ja treenaukset jatkuvat kielteisestä vastauksesta huolimatta ja suunnitelma B on jo valmiina. Siitä lisää myöhemmin. :-)

ps. muistakaas osallistua alla arvontaan!

6 kommenttia :

  1. Kuule mun Nuttu oli ihan saman ikäinen, kun se katsoi velvollisuudekseen merkata koko hallin agilityesteitä myöten :D Ehkä puoli vuotta treenattiin sitten poikahousut jalassa. Nyt kaks vee eikä ole enää pitkään aikaan merkannut sisätiloissa :)
    Mutta toivottavasti pääsette treeniryhmään!

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi! jäänkin seuraamaan teidän touhuilua :)

    nukkelis.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Miten oot muuten saanut tuonne blogin alaosaan laitettua nuo kuvat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin nuo hamsterien kuvat linkkeinä? Ihan bloggerin ulkoasun hallinnasta -> uusi gadget ja html/java script :-)

      Poista
  4. Meilläkin alkeiskurssilla oli 3 urosta jotka pissi putkeen muutamaan otteeseen. Jessekin pari kertaa, mutta sitten, kun koira syttyy lajille niin ei se muistakkaan muuta kuin radan ja omistajan

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ! :)