7.11.2013

Joskus toivon, että joku vetäs pariston irti



Marraskuu ja postausväli senkuin harvenee! Ja koska kaikkeenhan löytyy aina selitys, myös tähän hiljaisuuteen. Erittäin rankka jakso koulussa vie enemmän aikaa kuin uskoisikaan, omat harrastukset vievät oman osansa ja ei tuo pimeys kauheeati motivoi mennä ulos kuvailemaan. Vinski on viikonloput metsällä, joten silloin mun ja Veen koirailut ovat olleet melko nollassa. Arkena toki ollaan aina jotain pieniä tokopätkiä tai temppuja menty.

Ketku on oikea pikkutermiitti, öisin se pitää omia bileitä ja syö kaikkea mitä vain löytää. Se voisi leikkiä loputtomiin vetoleluilla ja jahdata jalkapalloa pihalla. Ketkulin karva on tummunut huomattavasti siitä kun se tuli meille ja pentukarvan vaihtuminen on jo alkanut! Karkeaa karvaa puskee esiin selässä ja hännässä. Rokotuksiin ei ole kauaa aikaa ja olen jo suunnitellut operaatiota nimeltä Ketkun sosialistaminen ja totuttaminen mm. erilaisiin ihmisiin, ääniin ja ympäristöihin. Suunnitelmaan kuuluu tällä hetkellä pentupiiri Mustissa&Mirrissä sekä mätsäri joulukuussa. 


Ketku 3kk

8 kommenttia :

  1. Tällä meidän lapinporokoiralla (josta kerroin) on siis ihan samat jutut. (: pentukarva lähtee ja tummuu selästä ja hännästä. Ja joskus menee hermot sen energisyyteen ja puremiseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa :-D onks siitä mitään kuvia tai pidäksää sille blogia? :-) Ois tosi kiva nähdä että miltä sisko/veli näyttää!

      Poista
  2. Ja jalkapallo on sen suurin suosikki ;)

    VastaaPoista
  3. Hui miten se on kasvanu :o kyllä pitää pian nähdä tuota, hiukan Tuikku tykkää tommosista vauvoista:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu onhan se :-D Paitsi että Tuikku on vähän liian iso että vielä pitää odotella että Ketku vähän kasvais :o

      Poista
  4. Oo vähän aatella pitää tästä meidän pojasta blogia (: Jos nyt alan pitämään niin linkkaan kyllä sulle :)

    VastaaPoista
  5. * olen vähän ajatellut että alkaisin pitämään blogia meidän vilpusta, ja jos nyt alan pitämään niin linkkaan sulle kyllä :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ! :)