18.10.2013

Videoolia



Ennen kuin klikkaat päälle seuraavan videon, lue pieni selostus ylemmästä videoolista. Kotiagilitypätkä jäi nyt todella lyhyeksi, kepit ja renkaat eivät meinaa mennä kovaan maahan ja niinkuin videolta näkyy luntakin on jo. Möllitokon jälkeen aloimme harjoittelemaan seuraamista ilman omaa katsekontaktiani Vinskiin. Alku oli Veen osalta edistämistä, sehän oli oppinut tuijottamaan koko liikkeen ajan suoraa minua silmiin ja nyt oma naama olikin "ylempänä" kuin ennen. Pikkuhiljaa V on tajunnut katsoa vain suurin piirtein minua pitäen kuitenkin saman seuraamispaikan kuin aina ennenkin. Mutta jotain positiivistakin pitää sanoa,  olen todella iloinen tuosta meidän vasemmalle kääntymisestä! Omat kädet siellä huitoo hiukan, mutta V on hyvä! Seuraavaksi saatte seurata Ketkun ja angrybirdsin kehittyvää ystävyyttä:


10 kommenttia :

  1. Voi ei mikä ihana rääpäle :DD Ja Vinskilläki menee toko tosi kivasti :3 Tulkaa meille taas veteleen!!!

    VastaaPoista
  2. Hirvee pentu kuume nousi... :`D Mutta suber söötti Ketku

    VastaaPoista
  3. Ihanan suloinen pentu :)

    VastaaPoista
  4. p.s: Miten saat nuo videot noin isoiksi täällä??? Kun minulla ne on vain pieninä ruutuina.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Youtubesta kun menet Jaa-> Upota video, tulee siihen kohta "Videon koko". Siitä joko valitset jonkun noista valmiista tai laitat valinnan kohtaan "Oma koko" ja päätät itse leveyden (korkeus tulee automaattisesti). Itsellä esimerkiksi leveys on 765 pikseliä :-)

      Poista
  5. Aivan ihana blogi! Itse harrastan Tellun (jämtlanninpystykorva) kanssa agilityä ja tokoa, onko sulla jotain vinkkejä noihin käskyihin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:-3 Ei muuta kuin pitkäjänteisyttä kouluttamiseen ja kehun ajoitus on tärkeä :> ja kannattaa pyytää joku videoimaan kun reenaa niin pystyy hyvin kattoon mitä itte tekee väärin ja näin korjaileen sitte :-)

      Poista

Kiitos viestistäsi ! :)