21.4.2012

piikkiä perseeseen ja sadetta niskaan

Ollaan tässä vähä chillailtu kotona ja lueskeltu kokeisiin, mutta sato tai paisto niin koiralenkki pitää tehdä. Sadetta onkin piisannut ihan tarpeeki ja lumet on onneksi hyvää vauhtia sulamassa. Eli pian voimme aloittaa kesäharrastuksemme kotiagilityn. Ja aina kun sää vain sallii ja intoa riittää niin hilaan itseni ja Vinskin hölkkälenkille.

    

Niinkuin otsikosta arvata saattaa niin käytiin tossa rokotuksilla. Vinskille kokemus ei varmaan järin mukava ollut, mutta eipä tarvi kolmeen vuoteen käydä. Sadettomina päivinä olemme menneet Annan ja norwichneitien kanssa 10 kilsan lenkin, josta toivottavasti tulee vielä joskus vakilenkki.

        

Seuraavaan koitokseen eli Tampere KV: seen on enää vain kolme viikkoa. Sitä onkin jo tammikuusta asti venattu niin kolme viikkoa ei tunnu enää missään.  Näyttelyasentoa pitää vieläkin treenata ja tuntuu siltä kuin se ei menisi ikinä tuolle jästipäälle perille. Mutta onneksi ravaaminen ja hampaiden näyttäminen sujuu niin eiköhän se esiintyminen ihan hyvin mene. Tuomarinamme on Hannu Talvi, jota sen verran stalkkasin netistä, että hän on Laikajärjestön ulkomuototoimikunnassa.


3 kommenttia :

  1. Upee koiruus :D On meinaa hiukan komee ;) Pitäs kyllä nähä joku päivä. Oliskoha sillo 5.5 mahdollisuus poiketa Tuikun kans teille? :) Pääsis pellet riehumaan :D

    VastaaPoista
  2. Tollon on just mätsäri teivos:D Mut se on kyl vasta niin aikasin, pitää kattoo;)

    VastaaPoista
  3. Sivusi on listattu Particulariin. Linkitäthän parin viikon kuluessa.

    http://sparticular.webs.com

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ! :)