23.2.2014

Pronssia ja huikeita idiksiä



Hyvä Suomi! Eilen ennen legendaarista jääkiekko-ottelua uskaltauduttiin Ketkun kanssa jäälle, tosin taisi jäädä tämän talven viimeiseksi kerraksi. Jos nämä lämpötilat jatkuvat niin seuraavalla kerralla mennään varmaan uimapuvussa. Jäällä K riehui tennispallon kanssa ja aina välillä liukastui nenälleen. Vetojuttujen osalta näyttää aikas huonolta tuo jää- ja lumitilanne, jonkunlainen takatalvi olisi nyt paikallaan, ettei jää vetoilut vain yhteen kertaan.

Juttua olisi kyllä mutta oma runosuoni ei nyt pahemminn kukoista, joten enemmään tekstiä luvassa myöhemmin! Hyvää hiihtolomaa kaikki koululaiset ja opiskelijat, rentoutukaa niin mekin! Koko lomaa ei kuitenkaan olisi tarkoitus vietää laiskotellen vaan koirailun saralla ainakin lenkkeillään isosti  ja mahdollisesti käydään yhteisissä tokotreeneissä. Palaillaan!

15 kommenttia :

  1. upeita kuvia!
    - http://suomenlapinkoirasela.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Uuuu, sä menit viäki jäälle, mää en uskaltas :oo mut asiaan, hirmusen iso jäbä ja kaameen kivan näkönen ja tui tui :3 saanko mä sitä hoitoon joku kerta ^^

    VastaaPoista
  3. Hih! Hauskoja kuvia Ketkulista! :3

    VastaaPoista
  4. On kyllä mahtavia kuvia! Ja vielä mahtavampi porokoira siellä suunnin!

    VastaaPoista
  5. http://harmaatkoirat.blogspot.fi/2014/03/haasteiden-big-daddy.html Haaste heitetty

    VastaaPoista
  6. Mitä musiikkia käytätä noissa vetoleikkejä videoissa, haluaisin erityisesti tietää, minkä niminen on heti videon alkaessa oleva musiikki?

    VastaaPoista
  7. Mahtavia kuvia! waude :3
    Onko tää sun blogin leveys muuten mikä? ja minkä kokoisia noi sun kuvat on :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Blogin leveys on 1160px ja kuvien leveys 831 px :)

      Poista

Kiitos viestistäsi ! :)