12.3.2015

Hyi, koiran ulostetta

Otsikosta päästään suoraan asiaan. Niin täällä läntisessä, kuin varmasti monessa muussakin suunnassa Suomea lunta ei tien pinnalla juurikaan enää näy. Itse olen juoksuharrastajana tästä kovinkin innoissani, eikun töppöset jalkaan ja menoksi! Liukastumisvaara on pitkästä aikaa nolla. Vai onko sittenkään? Jään ja lumen alta paljastuu jotain epämääräisiä kasoja, jotka ovat peräisin meidän nelijalkaisista ystävistämme. Hyi, en halua kirjoittaa sitä sanaa tänne. Ehkei niihin ihan liukastu, mutta pointtina on, ettei tällaisia asioita pitäisi ylipäätään tieltä löytyä. Haukunomistaja, kerää eläimesi jätökset!

Hau-Haulla on menossa koirankakkapussi-kampanja. Saat koodilla SIISTI15 -50% alennusta kaikista PetNetstoren ”Kakkapussit ja tarvikkeet”-tuoteryhmän tuotteista maaliskuun loppuun asti. Siistiä!

Lisäksi, arvon blogissa yhden tuotepaketin kyseiseen kampanjaan liittyen. Paketti sisältää seuraavat tuotteet (ps. keskimmäisessä kotelo sininen):


Osallistumisohjeet ovat simppelit: jätä kommenttilaatikkoon sähköpostiosoitteesi, niin olet mukana arvonnassa :-) Osallistumisaikaa 31.3. asti

30 kommenttia :

  1. peppi.valila@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Hei,
    väsäsin sinulle vähä kesäimemmän bannerin --> http://oi58.tinypic.com/33jjmo4.jpg
    toivottavasti miellyttää:) voitkos vastailla blogini puolelle:)

    VastaaPoista
  4. pirpana-@hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ! :)