25.1.2014

Hundar i cafe



Eikä missä tahansa kahvilassa, vaan koirakahvila Vainussa! Niinkuin nimestä voi päätellä, paikkaan saa tuoda haukkunsa mukaan ja tilata sillekin omat kahvittelueväät :-) Vainuun pääsee todella helposti busseilla: se sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Tampereen keskustasta.



Tänään kävimme korkkaamassa tämän paikan ja messissä olivat myös Jenny ja karvakaveri Klaara. Ketku ilahtui uudesta pörröisestä tyypistä ja olisi mielellään tehnyt lähempää tuttavuutta pikkukoiraan. Kahvilaan päästyämme K innostui vielä vähän lisää parista muusta koira-asiakkaasta ja jännistä hajuista. Vähän aikaa Kerkulilla meni rauhoittua, mutta malttoi se lopulta maata tuolini vieressä jyrsimässä kahta sille tilattua siankorvaa.



Paikka oli ihan viihtyisä, koiramaista sisustusta oli käytetty lattiasta kattoon mutta käytännöllisesti katsoen kahvila oli hieman ahdas ja suurempi haukku saisi hontelon pöydän helposti kaadettua. Ehkäpä Vainu onkin tarkoitettu niille vähän pienemmille ja rauhallisimmille koirille. Tuolien ja pöytien lisäksi paikasta löytyi sohva sekä koiranpeti. Kahvilatoiminnan ohella Vainusta löytyy pikkuinen putiikki sekä koiraparkki. Putiikissa myydään mm. koiranvaatteita, käsitöitä sekä koruja. Tosin pikkusälää oli jossain kohtaa niin matalalla, että joku iso ja riehakas otus olisi yhdellä hännänheilautukella saanut  tavarat hyllyltä alas. Mutta muuten todella kiva ja persoonallinen paikka, suosittelen käymään!

Lopuksi kuvia Hämeenpuistosta, (c) Jenny P.  :


5kk 3vko

10 kommenttia :

  1. Kiva postaus ja hienoja kuvia!
    pitäis päästä käymään jossain koirakahvilassa, mutta tässä lähellä ei taida oikeen olla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin blogi muuttui nyt koira-aiheiseksi, jos kiinnostaa niin käyhän kurkkaan :D
      http://elviirasblogi.blogspot.fi/

      Poista
  2. Aivan ihana postaus! :)
    Saattaa olla että luin itse väärin näin aamupöpperössä mutta eikös Vainu sijaitse juurikin Tampereen keskustassa eikä muutaman sadan metrin päässä sieltä..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se oli ennen aivan keskustassa, mutta muutti isompiin tiloihin :-)

      Poista
  3. Ihanan oloinen kahvila, on vaan niin kaukana minusta ja Rexistä. Lueskelen monesti blogiasi kännykällä, niin onko mahdollista etä laittaisit myös mobiiliversion käyttöön?

    VastaaPoista
  4. Minunkin on pitkään tehnyt mieli käydä tsekkaamassa joku koirakahvila. Kivan näköistä. Harmi kun ei Tampereella juuri liikuta, mutta eiköhän täälläkin päin jotain ole.

    VastaaPoista
  5. Blogisi löytyy arvosteluista :)
    http://keksyslife.blogspot.fi/2014/02/11-blogiarvostelut.html

    VastaaPoista
  6. Hauskan kuuloinen kahvila.:) Pitäisikin ottaa selvää onko täälläpäin koirakahvilaa..

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ! :)