14.12.2013

Helsingissä käytiin



Tänään olikin se kauan odotettu Pohjoismaiden Voittaja! Lähdettiin ajamaan aamusta kohti messukeskusta ja automatkan aikana ehtikin hyvin lukemaan yhteiskuntaopin uusintakokeeseen ja myös kuvailemaan maisemia! Saavuttiin omalle kehälle vähän jälkeen kymmenen ja meidän vuoro oli noin klo 12. Ja voi sitä ihmis- ja koiramäärää, huhhuh!

Länsisiperianlaikoja oli ilmoitettu viisi, josta neljä oli paikalla. Vinskin lisäksi urosten avoimessa luokassa oli Cenweilers Elessar. Vinskuli meni ihan ookoosti, ravaaminen on ollut joskus paljon parempaa mutta toisaalta ei olla pitkään aikaan sitä kunnolla reenailtu. V seisoi myös ihan hyvin, välillä häntä pääsi laskemaan, joten piti korjailla asentoa. Tuomarina meillä oli Harri Lehkonen, tuntui jotenkin niin totiselta tyypiltä! :-D Vinski vammaili edestakaisin-liikkeessä ja meidän piti tehdä se kolme kertaa! Tuomari ei kuulemma nähnyt kunnolla takaliikkeitä, ok. Vinski myös mitattiin ja säkä oli 59 cm. V oli erinomainen ja sai myös hyvän arvostelun :-) Se hävisi toiselle urokselle, joten tittelikin jäi saamatta. Ehkä meitä onnistaa sitten ensi vuonna Maailman Voittajassa :-) Tässä vielä Vinskin arvostelu ja lopputulos:

Keskikokoinen, tyylikäs, iloisesti esiintyvä uros. Hyvänmuotoinen pää. Tasapaksut kulmaukset, oikeat mittasuhteet, hyvä häntä. Oikeanlainen turkki. Etuliikkeet tulisi olla yhdensuuntaisemmat.
AVO-ERI AVK2 SA PU2 VARACA
Seuraavat neljä kuvaa (c) Anna S.



Tulokset menivät heti KoiraNettiin, kehäsihteerillä oli tabletti, johon sitten merkkasi tulokset, kätevää! :-) Kokonaisuudessaan tosi kiva reissu vaikkei nyt tällä kertaa titteliä saatukaan :-) Tosi paljon olisi ollut vielä kaikkea nähtävää, tuolla ei voinut tulla tylsää! Niinkuin jo mainitsin, ensi vuonna onkin vielä isompi näyttely, Maailman Voittaja. Siitä on pitkä aika kun se on ollut viimeksi Suomessa, joten nyt tai ei koskaan! Sieltä sitten hakemaan MV-14 titteli! ;-) Loppuun vielä kuvailuja:
 

6 kommenttia :

  1. Tuo katulamppukuva on ihan sikakiva. :0

    VastaaPoista
  2. Mahtavia kuvia ja me ollaan sitten ens vuonna tulossa mukaan! Tuun kuvaileen :)

    VastaaPoista
  3. Viikonloppu oli aivan mahtava, jotenkin aina niin ihana tunnelma tuol messarissa ja saa virtaa pitkäksi aikaa.:D Maailmanvoittajaa odotellessa, pakkohan sinnekki on mennä!

    Onnea ERIstä! Harmi, että titteli meni ihan nokan edestä..

    VastaaPoista
  4. Hitsi, me oltiin teidän jälkiin porokoirakehässä pentuilemassa! :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ! :)