19.11.2013

Vihreät silmät ja ruskea tukka



Kun kattelin blogia koneelta Ketkuli jaloissa nukkuen, tajusin yhden asian: Lähes kaikki täällä julkaistut kuvat Ketkusta ei vastaa sitä oikeeta Ketkun väriä! Sehän näyttä ihan siniseltä, tai en edes tiedä millä tuota ihmeväriä kuvaisi. Tähän asti ehkä realistisimmat kuvat Ketkusta ovat siis tässä postauksessa, väri näyttää aika lailla miltä luonnossakin. Kamerassa olleet vähän liian taiteelliset asetukset ja vielä vähän yli mennyt muokkaus on tehnyt noista kuvista vähän mitä on. Tästä eteenpäin Ketku on myös kuvissa ruskea :-)



Ihan jännää on ollut arki pienen (tai oikastaan jo 10 kiloisen) Ketkulin kanssa. Kun se oli ollut meillä vasta yhden päivän, se tunki päänsä koiraportin rakoon ja jäi siihen kiinni. Mutta onneksi kotona oli silloin joku ja portti saatiin nopeasti pois. Eilen tämä älykkö tunki itsensä terassimme puuaidan lautojen väliin siten että jäi keskiruumiista jumiin. Kyllä pikkuinen hätääntyi kun ei pässytkään liikkumaan, mutta onneksi iskä oli lähellä ja muutama vasaran kopautus (joista K vasta pelästyikin) lautaan sai sen toisen pään irtoamaan ja sain vetäistyä Ketkun syliini. Tällaisia pieniä kömmähdyksiä lukuun ottamatta on se ollut ihan helppo pentu :-) Ketku ei selvästikkään tykkää meidän sisustuksesta, kovasti on meinaan yrittänyt jyrsiä tuota sohvaa... :-D



Veetä ei ole unohdettu, se on ollut hyvänä kaverina Ketkulle ja leikkinytkin pienen kanssa! Kaikki hirvet on saatu kaadettua ja Veelle siis tältä syksyltä yksi kaato + joitakin hirvenperässä juoksuja. Vinski kasvattaa tällä hetkellä paksumpaa karvaa ja turkki näyttääkin ihan hyvältä, mutta häntä saisi olla muhkeampi. Ketkulle on vihdoin varattu rokotusaika, nimittäin torstaiksi. Pentupiiriä pitää vielä odottaa pari viikkoa, mutta sitten käydäänkin sielä varmaan joka lauantai ja vaikka missä muissakin miittingeissä! Toivottavasti Koon kehitys ei tästä myöhäisestä rokotusajankohdasta kärsi ja siitä kasvaa vielä sosiaalinen ja kaikkien kaveri Ketku :-)



10 kommenttia :

  1. Voi mikä natiainen :3 Tulkaa meille sit heti kummanki hurtan kans kun vaa varoaika on ohi :) Iskä voi paapoo ketkua ni pistetää me isot koirut vetelee :D

    VastaaPoista
  2. hui hurja kun ketku on kasvanut!:D täällä odotellaan kotiutuvaksi meidän omaa naperoa, joka saapuu vasta kolmisen viikon kuluttua:--)

    VastaaPoista
  3. Ketku on kasvanut paljon ja noissa kuvissa oikein komeena! :D Veekin näyttää oikein tarkkaavaiselta. :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ! :)