24.4.2013

Hirveesti kuvia



Ei enää lunta paljon missään, jee! Vinski on päässyt pyörälenkeille, erittäin hyvää reeniä sille. Itse en uskaltaudu pyörän selkään jos siihen on sidottuna tuollainen haukku, joka jo kerran veti minut pyörän kanssa ojaan.. Kunhan maa kuivuu, ajateltiin kokeilla jäljestystä. Aluksi varmaan ihan hirvenjalkaa vetäen, mutta ei sitä tiedä jos innostuttaisiin verijäljestä ja mentäisiin joskus jopa kokeisiin asti. Kunhan möllikokeet ovat ohitse, niin on enemmän aikaa opetella kaikkea muutakin kuin tokojuttuja. 

Moni näki varmaan uutisen, jossa kerrottiin, että on tulossa joku lakiuudistus, että vapaana olevia kotieläimiä saisi käyttää eläinkokeissa. Uutisessa ei ollut sen tarkemmin, ensin tuli mieleen, että hui kamala jos vaikka V karkaa ja jotkut vaan vie sen rääkättäväksi. Ensireaktio oli niin kova vääryydentunne ja pistin nimeni adressiin lakiuudistusta vastaan. Parissa päivässä siihen on tullut jo yli 20 000 nimeä, ihan hyvin. Nyt on tullut paljon uutta tietoa ja eihän se ihan niin ollutkaan mitä ensin ajatteli. Karanneiden kotieläinten käyttö eläinkokeissa olisi pääsääntöisesti kiellettyä, mutta sallittua jos ei ole mitään muutakaan eläintä mitä käyttää. Eli erittäin epätodennäköistä, että lemmikki viedään kidutettavaksi. 

Kaikki eläinkokeet pitäisi omasta mielestäni kieltää lailla. Ihminen luulee olevansa kaikkien muiden lajien yläpuolella ja nuo eläinkoeihmiset eivät pidä varmaan pienen kanin elämää yhtään tärkeänä. Kyllä sillä eläimelläkin on tunteet!

ps. Saa painaa plussaa :3

1 kommentti :

  1. Asuuko Vinski sisällä vai ulkona??
    Vastaatko tuonne--> http://uitettukoira.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ! :)